Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH="Always Getting Better
Source: ryanair
03/08/2017

Η Ryanai λάνσαρε την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών, ενόψει του τέταρτου έτους του προγράμματος "Always Getting Better, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες να πραγματοποιούν κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων καθώς και να ενημερώνονται σχετικά με την πτήση τους μέσω του συστήματος Alexa voice recognition, στο Ryanair.com.

Η Ryanair ανακοίνωσε παράλληλα την συνεργασία της με την Zodiac, η οποία θα προσφέρει νέες θέσεις τύπου slimline στα Boeing 737 MAX "Gamechanger", τα οποία θα παραδοθούν την άνοιξη του 2019. Τα νέα αεροσκάφη θα προσφέρουν περισσότερη άνεση (περισσότερος χώρος στα καθίσματα και στους αποθηκευτικούς χώρους της καμπίνας).

Μέσω του συγκεκριμένου επανασχεδιασμού των αεροσκαφών και των νέων θέσεων, το κάθε αεροσκάφος της Ryanair θα συμπεριλαμβάνει 8 επιπλέον θέσεις (197 από 189), προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερη άνεση, με απόσταση 31 ιντσών από την μπροστινή θέση – μεγαλύτερη απόσταση από τις απλές θέσεις της British Airways και της Lufthansa.

Οι νέες αυτές αναβαθμίσεις της Ryanair, αποτελούν τις τελευταίες από μία σειρά καινοτομιών καθώς η Ryanair εξελίσσετε σε 'Amazon του ταξιδιού', έπειτα από την έναρξη συνδεόμενων πτήσεων στην Ρώμη και το Μιλάνο, την συνεργασία με την Air Europa και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus καθώς και την αναβάθμιση της σελίδας Ryanair Rooms.

Η Ryanair παράλληλα γιόρτασε την διακίνηση ενός δισεκατομμυρίου επιβατών από την πρώτη της πτήση από το Waterford προς το Λονδίνο Gatwick το 1985. Προκειμένου να μοιραστεί αυτό το σημαντικό γεγονός με τους επιβάτες της, η Ryanair προσφέρει 20% έκπτωση σε ένα εκατομμύριο θέσεις για ταξίδια τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved