Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Επίσκεψη του Α/ΓΕΝ Νικολάου Τσούνη στην ΕΑΒ"
Source: ΕΑΒ
03/08/2017

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην ΕΑΒ ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης συνοδευόμενος από επιτελείς του.

Τον Α/ΓΕΝ και τους επιτελείς του καλωσόρισαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Θ. Μαζαράκος, και στελέχη της εταιρείας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, έγινε γενική παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των προοπτικών της εταιρείας, καθώς και παρουσίαση των προγραμμάτων του Πολεμικού Ναυτικού στην ΕΑΒ.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του Πολεμικού Ναυτικού ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής και ενημερώθηκε ενδελεχώς για την εξέλιξη των προγραμμάτων ενδιαφέροντος Π.Ν.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, o κ. Αρχηγός ευχαρίστησε για την φιλοξενία και το εξαίρετο κλίμα συνεργασίας και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι υπάρχουν ευοίωνες προοπτικές ενδυνάμωσης και διεύρυνσης της συνεργασίας και σε νέους τομείς προς όφελος των δύο πλευρών και κατ’ επέκταση υποστήριξης του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνικής Άμυνας.

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved