Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH= Αυτές είναι οι απειλές για τις αεροπορικές εταιρείες- έρχονται οι βιομετρικοί έλεγχοι
Source: ΙΑΤΑ
05/12/2017

Στόχος των τρομοκρατών είναι οι αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο όπως διαπιστώνει ο Nick Careen Senior Vice President, Airport Passenger Cargo and Security. Μιλώντας στο Global Media Day στην Γενεύη ανέφερε ότι οι αερομεταφορές παραμένουν ως στόχος για την τρομοκρατία.

Μάλιστα διαχώρισε τις απειλές που έχουν καταγραφεί. Υπάρχουν οι εσωτερικές απειλές που μπορούν να εκδηλωθούν κατά την διάρκεια μιας πτήσης. Επίσης υπάρχουν οι απειλές που πρέπει να αντιμετωπιστούν επί εδάφους, πριν δηλαδή την επιβίβαση των επιβατών.

Ακόμη ο κίνδυνος για τις αεροπορικές εταιρείες παραμένει στις εμπόλεμες ζώνες του πλανήτη, πραγματική απειλή για την ασφάλεια των επιβατών. Σε αυτό όμως που επικεντρώνουν τις έρευνες είναι οι κίνδυνοι και οι απειλές μέσω διαδικτύου, το επόμενο στάδιο στο οποίο οι αρχές σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες έχουν στενή συνεργασία.

Ακόμη για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια προτείνεται μαι σειρά μέτρων για την ταυτοποίηση τυχών ύποπτων επιβατών. Είναι ενδεικτικό ότι το 64% ων ερωτηθέντων επιβατών θέλουν να χρησιμοποιηθούν βιομετρικοί έλεγχοι κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved