Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Η Crewlink ανακοίνωσε το νέο πακέτο πληρώματος καμπίνας
Source: Crewlink
26/01/2018

Ανακαλύψτε τη ζωή στον ουρανό με τη Ryanair, τη νούμερο 1 αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης. Η Crewlink, επίσημος συνεργάτης της Ryanair για την κάλυψη θέσεων πληρώματος καμπίνας σε όλη την Ευρώπη, με χαρά ανακοινώνει το νέο, συναρπαστικό εκτενές πρόγραμμα προσλήψεων για την Άνοιξη του 2018.

Οι νέες θέσεις πληρώματος καμπίνας προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες σε φιλόδοξα μέλη πληρώματος καμπίνας για να ανελιχθούν εντός της Ryanair ενώ παράλληλα μπορούν να εξερευνούν αγαπημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς, να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς στα ρεπό τους και να συναντούν ενδιαφέροντες ανθρώπους κάθε μέρα, παρέχοντας ταυτόχρονα στους πελάτες μας μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία.

Αυτή η μόνιμη θέση προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικό βασικό μισθό, μαζί με ένα γενναιόδωρο επίδομα πρόσληψης και ένα νέο μπόνους παραγωγικότητας για τα μέλη του προσωπικού που αριστεύουν σε αυτόν το ρόλο που χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, είναι διασκεδαστικός και γεμάτος προκλήσεις.

Ορισμένα από τα εκπληκτικά οφέλη για τη νέα σας σταδιοδρομία μαζί μας περιλαμβάνουν τα παρακάτω: • Εκπληκτικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στη Ryanair, την αγαπημένη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία. • Πιστοποιημένη βεβαίωση EASA για χρήση σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας • Εξαιρετικά ανταγωνιστικό βασικό μισθό και μπόνους παραγωγικότητας • Τριετή εγγυημένη σύμβαση μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματός μας. • Αυτό το ανταγωνιστικό πακέτο περιλαμβάνει, επίσης, επίδομα πρόσληψης ?1.200 • Απεριόριστες ιδιαίτερα υψηλές εκπτώσεις για ταξίδια προσωπικού • Ευέλικτο πρόγραμμα με 5 ημέρες εργασίας και 3 ημέρες ρεπό. • Εξερευνήστε νέους πολιτισμούς και πόλεις με τους συναδέλφους σας τις ημέρες των ρεπό σας! • Η περιπέτεια και η εμπειρία μιας ζωής μέσω του δικτύου μας πληρωμάτων καμπίνας μας

Κάντε αίτηση τώρα παρακάτω για να συμμετάσχετε σε μία από τις ημέρες συνεντεύξεων και αξιολόγησης που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα αυτό τον μήνα: Area – DD/MM/YEAR Θεσσαλονίκη - 07/02/2018 Αθήνα - 08/02/2018 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους σε μια ημέρα κάλυψης θέσεων στην ιστοσελίδα μας: http://www.crewlink.ie

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved