Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Η Singapore Airlines ηγείται των εξελίξεων της ψηφιακής καινοτομίας
Source: Singapore Airlines
01/02/2018

• Διμερείς συμπράξεις με τους φορείς A*STAR, CAAS, EDB και NUS που καθιστούν την Singapore Airlines επικεφαλής της ψηφιακής αεροπορικής και ταξιδιωτικής εμπειρίας

• Πλάνο Ψηφιακής Καινοτομίας για την ανάπτυξη της ψηφιακής αεροπορίας και της κοινότητας της τεχνολογίας για τα ταξίδια και τον τουρισμό στη Σιγκαπούρη

Η Singapore Airlines (SIA) πραγματοποίησε το λανσάρισμα του Πλάνου Ψηφιακής Καινοτομίας και ανακοίνωσε σημαντικές διμερείς επιχειρηματικές συνεργασίες με τον Οργανισμό Επιστήμης, Τεχνολογίας και Έρευνας (A*STAR), την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Σιγκαπούρης (CAAS), το Συμβούλιο Οικονομικής Ανάπτυξης (EDB), και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης (NUS).

Το Πλάνο Ψηφιακής Καινοτομίας αποτελεί μέρος του προγράμματος της διαρκούς μετεξέλιξης της SIA, στο πλαίσιο του οποίου η εταιρία ενισχύει σημαντικά τις ψηφιακές δυνατότητές της.

Η αεροπορική εταιρία αναπτύσσει προοδευτικά σε όλο τον Όμιλο μια ανοιχτή κουλτούρα καινοτομίας μέσω της συμμετοχής του προσωπικού σε ψηφιακά έργα και της ψηφιακής κατάρτισής τους στην ψηφιακή καινοτομία, το design, και τις ευέλικτες μεθοδολογίες.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα Εργαστήριο Ψηφιακής Καινοτομίας σκοπός του οποίου είναι να διευκολύνει το προσωπικό στο να συνεργάζεται με καινοτόμες εταιρείες, όπως start-ups, αναγνωρισμένες θερμοκοιτίδες και επιταχυντές επιχειρηματικότητας (incubators & accelerators), ώστε να ενισχυθούν οι νέες ιδέες και να διευκολυνθεί η συνεργασία σε ένα δημιουργικό περιβάλλον.

Εκπρόσωποι των φορέων A*STAR, CAAS, EDB, NUS και της SIA παρευρέθηκαν στην επίσημη ανακοίνωση των συνεργασιών σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Singapore Airlines, παρουσία του Υπουργού Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. S Iswaran.

"Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας εξέλιξής του, ο Όμιλος της SIA επενδύει σημαντικά στην ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων μας, και οι νέες διμερείς συνεργασίες που ανακοινώθηκαν σήμερα θα οδηγήσουν το Πλάνο μας στο επόμενο επίπεδο. Οι συνεργασίες μας με τους σημαντικούς αυτούς φορείς σηματοδοτούν, επίσης, τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε στην ανάδειξη της Σιγκαπούρης ως το ψηφιακό κέντρο στην ευρύτερη αεροπορική και ταξιδιωτική βιομηχανία", δήλωσε ο CEO της SIA κ. Goh Choon Phong.

«Με τo λανσάρισμα του Πλάνου Ψηφιακής Καινοτομίας στοχεύουμε στο να γίνουμε η κορυφαία ψηφιακή αεροπορική εταιρία στον κόσμο».

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved