Αναζήτηση:








Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Αναβάθμιση του χώρου στάθμευσης του Αεροδρομίου Λάρνακας
Source: hermes airport
29/05/2018

Ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες και τις αυξανόμενες απαιτήσεις του ταξιδιωτικού κοινού, η Hermes Airports ανακοινώνει με ικανοποίηση, τις νέες αναβαθμισμένες της υπηρεσίες για τους χώρους στάθμευσης του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Το κοινό το οποίο προσέρχεται στο αεροδρόμιο, είτε για να αποβιβάσει αναχωρούντες επιβάτες, είτε για να παραλάβει φίλους και συγγενείς, θα μπορεί να αξιοποιεί πλέον, το νέο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης «Μικρής Διάρκειας», ο οποίος βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του αερολιμένα και απέχει μόλις μερικά μέτρα από το κτήριο.

Με τη διαμόρφωση του νέου χώρου στάθμευσης «Μικρής Διάρκειας», η Hermes Airports στοχεύει στην εξασφάλιση προνομιακών θέσεων στάθμευσης για το κοινό που μεταβαίνει στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για περιορισμένο χρονικό διάστημα ενώ παράλληλα, επιτυγχάνεται η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του αερολιμένα.

Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός, ότι ένας πολύ σημαντικός αριθμός επισκεπτών του αερολιμένα, εξυπηρετείται σε μικρό χρονικό διάστημα, η Hermes Airports ανακοινώνει ότι η χρέωση για τα πρώτα 20 λεπτά θα είναι ένα ευρώ.

Για την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού, βρίσκονται ήδη αναρτημένοι στον ιστότοπο των αεροδρομίων www.hermesairports.com ένας αναλυτικός πίνακας με όλες τις χρεώσεις και τις αντίστοιχες διάρκειες στάθμευσης καθώς και ένας λεπτομερής χάρτης που υποδεικνύει το νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης «Μικρής Διάρκειας» του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved