Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


“Aviation and Flight Academy” (24 Ιουνίου - 12 Ιουλίου 2019)
Source: Hellenic American University
28/05/2019

To Hellenic American University διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τη 4η Ακαδημία θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων αεροπορίας. Ο γνωστός πλέον θεσμός του Aviation and Flight Academy απευθύνεται σε παιδιά 14-17 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις πρώτες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον αεροπορικό κλάδο, αλλά και αγαπούν τον κόσμο της αεροπορίας.

Έτσι, από τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου 2019, στα πλαίσια της ακαδημίας, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις αρχές της αεροπορίας και των πτήσεων σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που συνδυάζει μαθήματα σε τάξη και βιωματική μάθηση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο Αεροδρόμιο Μεγάρων. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής θα παρακολουθήσουν επιπλέον πτητικά μαθήματα στον πλέον σύγχρονο (state-of-the-art) προσομοιωτή πτήσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο κύκλους μαθημάτων και η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά:

Α’ Κύκλος: Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής,

Β’ Κύκλος: Διαχείριση και Διοίκηση Αεροπορικών Υπηρεσιών και Πτητικές Λειτουργίες,

Γ’ Κύκλος: Εισαγωγή στα μη Επανδρωμένα Συστήματα Αεροσκαφών

Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: 
«Το Aviation and Flight Academy είναι μία ξεχωριστή και πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία που συνεχίζουμε και φέτος μαζί με το Hellenic American University. Καθημερινά, για ένα μήνα, οι μαθητές μας θα διδαχθούν τις αρχές της αεροπορίας από εκλεκτά και έμπειρα στελέχη της αεροπορικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα τους χαρίσει ουσιαστικές γνώσεις σε επίπεδο θεωρίας αλλά και on-site πρακτικής, και θα τους προσφέρει μια πρώτη εικόνα από τον άκρως συναρπαστικό, και επαγγελματικά πολλά υποσχόμενο, αεροπορικό κλάδο!»

Ο Πρύτανης του Hellenic American University και δημιουργός του προγράμματος, Dr. Triant Flouris, δήλωσε: «Η Ακαδημία μας συνεχίζεται και φέτος με στόχο να υπηρετήσει τα όνειρα και τις προσδοκίες της επόμενης γενιάς των επαγγελματιών του αεροπορικού κλάδου, προσφέροντάς τους ένα στιβαρό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχθούν σε περίπτωση που ενδιαφερθούν να εμβαθύνουν στην εκπαίδευση τους στον αεροπορικό κλάδο». Διάρκεια κάθε μαθήματος: 45 ώρες και 3 διδακτικές μονάδες (6 ECTS credits)

Κάντε εγγραφή ή δείτε περισσότερες πληροφορίες https://www.haec.gr/el/akadimia-aeroploias

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα μαθήματα του Β’ και Γ’ Κύκλου πρέπει αντίστοιχα να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τον πρώτο Κύκλο «Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής», και τον δεύτερο Κύκλο «Διαχείριση και Διοίκηση Αεροπορικών Υπηρεσιών και Πτητικές Λειτουργίες» που διοργανώθηκε κατά την περσινή χρονιά 2018.

Σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων, η τελική επιλογή θα γίνει μέσω κλήρωσης.
Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved