Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=25 εκ. επιβάτες για την Volotea"
Source: VOLOTEA
27/07/2019

Η Volotea, η αεροπορική που συνδέει μικρομεσαίες Ευρωπαϊκές πόλεις, ξεκίνησε τις πτήσεις της το 2012 και μετά από 7 χρόνια κατάφερε να φτάσει τους 25 εκατ. επιβάτες. Η αεροπορική γιόρτασε στο αεροδρόμιο της Nantes με ένα ειδικό βραβείο για το νικητή.

Το 2012 ξεκίνησε να λειτουργεί η Volotea και από τότε έχει μεταφέρει 25 εκατ. επιβάτες.

Βραβεία και προσφορές από την Volotea Η Charlotte Sugliani, όπου πετούσε από τον Nantes στο Figari βραβεύτηκε με ένα ετήσιο δωρεάν βραβείο πτήσεων σε οποιοδήποτε προορισμό της Volona από την Nantes.

Επιπλέον η Volotea θα το γιορτάσει μέχρι τις 26 του μηνός με μία ειδική προσφορά στην ιστοσελίδα της προσφέροντας 25.000 εισιτήρια από 9 ευρώ σε όλους τους προορισμούς της.

Ιστορική αναδρομή της αύξησης των πελατών και των δρομολογίων της Volotea Από τότε που η Volotea ξεκίνησε τις επιχειρήσεις της στην Nantes το 2012, ως η πρώτη βάση της Volotea στην Γαλλία, η αεροπορική έχει μεταφέρει 4 εκατ. επιβάτες, αυξάνοντας τον αριθμό των πελατών χρόνο με τον χρόνο. Το 2018, η αεροπορική είχε μεταφέρει 970.000 επιβάτες από την Nantes, αυξήθηκε κατά 25%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος και κατά μέσο όρο έφτασε το 93%.

Το 2019 λειτουργεί στη Nantes συνολικά 32 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 14 είναι αποκλειστικά, και προσφέρει 1,2 εκατομμύρια θέσεις, αυξάνοντας τη χωρητικότητα της κατά 10% φέτος.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε τους 25 εκατ. επιβάτες στο αεροδρόμιο της Nantew, το πρώτο και μεγαλύτερο μας αεροδρόμιο στην Γαλλία. Είναι μια πρόκληση που λίγες μόνο εταιρίες επιτυγχάνουν, και αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη ανάπτυξη ανάμεσα σε κάθε ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό αερομεταφορέα που ξεκίνησε σε αυτή την δεκαετία" είπε ο Carlos Munoz, ο ιδρυτής και CEO της Volotea.

Επεκτάσεις και νέες θέσεις εργασίας γύρω από τον κόσμο Η Volotea αυξάνεται κερδοφόρα από το 2014 και ο κύκλος εργασιών της αυξήθηκε κατά 29% σε ετήσια βάση, με έσοδα άνω των 396 εκατ. ευρώ το 2018, σχεδόν 90 εκατ. ευρώ υψηλότερα από ότι το προηγούμενο έτος. Η ανάπτυξη επέτρεψε στην Volotea να επεκτείνει την βάση των εργατών της πάνω από 1,300 αυτό το χρόνο: 450 άτομα στη Γαλλία, πάνω από 400 στην Ιταλία, πάνω από 350 στην Ισπανία και 50 εργαζόμενοι στην Ελλάδα. Το 2019 η Volotea άνοιξε μέχρι και 200 θέσεις εργασίας, 20% περισσότερο από το 2018. 50 από τις οποίες δημιουργήθηκαν στην Cagliari, όπου η Volotea άνοιξε τον Μάιο την 13η βάση της, την 5η στην Ιταλία.

Η Volotea είναι η πρώτη ή η δεύτερη αεροπορική με τον μεγαλύτερο αριθμό σε προορισμούς σε σχεδόν όλες τις βάσεις της. Για αυτούς τους λόγους, 6 ακόμα αεροσκάφη Airbus 319 είχαν ληφθεί, αυξάνοντας το στόλο της σε 36 μονάδες, εξυπηρετώντας συνολικά 319 δρομολόγια σε περισσότερες από 80 πόλεις σε 13 χώρες, όπως: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχία, Πορτογαλία, Μάλτα, Αυστρία και το Μαρόκο.

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved