Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Η Cyprus Airways γνωρίζει τους τουριστικούς πράκτορες">
Source: Cyprus Airways
01/12/2019

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γνωριμίας της Cyprus Airways με την τουριστική αγορά της Αθήνας, σε μια βροχερή αλλά ταυτόχρονα φιλόξενη βραδιά στον πολυχώρο Gazarte, στον Κεραμεικό, στην οποία ανταποκρίθηκαν αρκετοί τουριστικοί πράκτορες και τίμησε με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) κ. Ανθόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που συνδιοργάνωσαν η Cyprus Airways, το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου (κα. Ιωάννα Χατζηκωστή - Marketing) και τo Regional Board of Tourism της Πάφου (κ. Λουκάς Νικολάου), έγιναν ομιλίες από τους αντίστοιχους εκπροσώπους, όπου παρουσιάστηκε ο προορισμός της Κύπρου και οι ιδιαίτερες φυσικές, πολιτιστικές και γαστρονομικές ομορφιές του νησιού. Η διευθύντρια πωλήσεων της Cyprus Airways, υπεύθυνη για την Ανατολική Ευρώπη, την Ελλάδα και την Κύπρο, κα. Marilyn Constantinou κατά την ομιλία της παρουσίασε την πορεία της εταιρείας από το 2016, όπου ξεκίνησε η επαναλειτουργία της μέχρι σήμερα, κάνοντας αναφορά στο υβριδικό μοντέλο λειτουργίας, το συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο προορισμών και στον στόλο, που αποτελείται από δυο αεροσκάφη Airbus A319 (144 θέσεων, all Economy Class) στον οποίο πρόκειται να προστεθεί ένα τρίτο αεροσκάφος, ίδιου τύπου, το 2020. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά στο δίκτυο πτήσεων της Cyprus Airways τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς άλλους προορισμούς. Συγκεκριμένα, στο χειμερινό της πρόγραμμα, η εταιρεία διαθέτει, από τη βάση της στη Λάρνακα, σε εβδομαδιαία βάση, δέκα (10) πτήσεις προς την Αθήνα, δυο (2) πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης επίσης έξι (6) πτήσεις προς Τελ Αβίβ και δύο (2) πτήσεις προς τη Βηρυτό και την Πράγα.

Επίσης από 21 Δεκεμβρίου 2019 η Αθήνα θα συνδέεται τρείς (3) φορές εβδομαδιαίως με την πόλη της Πάφου! Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, στο ήδη υπάρχον δίκτυο προστίθενται οι προορισμοί της Ρόδου, της Σκιάθου, της Πρέβεζας, της Σαντορίνης, της Κέρκυρας αλλά και της Ζυρίχης, της Γενεύης, της Βερόνα, του Καΐρου, της Μπρατισλάβα, η οποία θα συνδεθεί απευθείας και με τη Ρόδο και την Κέρκυρα, και της Κόσιτσε, η οποία θα συνδεθεί απευθείας και με την Κέρκυρα.

Τέλος, σε όλους τους προορισμούς θα υπάρξει αύξηση των συχνοτήτων πτήσεων. Η Cyprus Airways, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ελληνική αγορά και φροντίζει για την υποστήριξή των ελληνικών τουριστικών γραφείων και του επιβατικού κοινού με τηλεφωνική εξυπηρέτηση τόσο στην Ελλάδα, μέσω του GSA εκπροσώπου της, BBT όσο και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στα κεντρικά της γραφεία στην Κύπρο.

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς. Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA). Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων .

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved