Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Η SkyUp Airlines ορίζει την BBT Air — Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων στην Ελλάδα
Source: BBT Air
31/01/2020

Η SkyUp Airlines LCC ανακοινώνει την BBT Air — Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα. Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά. Αυτό το καλοκαίρι, η SkyUp Airlines θα εκτελεί πτήσεις προς ηλιόλουστους προορισμούς σε Ελληνικά νησιά. Ξεκινώντας από τον Μάιο, η αεροπορική εταιρεία θα πετάει στην Κρήτη, την Κέρκυρα, και την Ζάκυνθο από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ουκρανίας.

Η SkyUp διευρύνει το δίκτυό της στην Ελλάδα κάνοντας μια σοβαρή επένδυση. Μέσω των ακόμα περισσότερων ηλιόλουστων προορισμών της, παρέχει στους επιβάτες καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, επιτρέπει στην Ουκρανική κοινότητα στην Ελλάδα να συνδεθεί ευκολότερα με τις πόλεις καταγωγής και τους συγγενείς τους. Όπως και να το δούμε: “Η Ελλάδα αποτελεί μια καλή παράδοση!”.

Σχετικά με τη Sky Up Η SkyUp Airlines LLC ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2017 και ξεκίνησε το πτητικό της έργο τον Μάιο του 2018. Μέχρι το τέλος του 2018, περισσότεροι από 400 χιλιάδες επιβάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την άνεση των σύγχρονων αεροσκαφών και να βιώσουν απίστευτα συναισθήματα ταξιδεύοντας με τη νεοσυσταθείσα αεροπορική εταιρεία.

Από τον Ιανουάριο του 2020, ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 10 αεροσκάφη· 2 Boeing 737-800 N G, 2 Boeing 737-700 NG και 2 Boeing 737- 900 ER, που μπορούν να φιλοξενήσουν 189, 149 και 215 επιβάτες αντίστοιχα. Το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας καλύπτει διεθνείς και εσωτερικούς προορισμούς που εκτελούνται τόσο με προγραμματισμένες όσο και με ναυλωμένες πτήσεις.

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved