Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Ίδρυση επιτροπής Αεροπορικού τουρισμού
Source: Hellenic Pilots Association
05/05/2020

Τον Οκτώβριο του 2019 και τον Φλεβάρη του 2020 ,πραγματοποιήθηκαν συνάντησης του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ενωσης Πιλότων που αποτελείτο από τον Πρόεδρο Τσιπριάνη Γεώργιο, τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Λεοντόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Περράκη με τον Υπουργό Τουρισμού κ.Χάρη Θεοχάρη.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια γνωριμίας της Π.Ε.Π με τον Υπουργό καθώς και της αναπτύξεως εκ μέρους μας διαφόρων προτάσεων, οι οποίες είναι χρήσιμες για το μέλλον της Αεροπορίας και ειδικά της Γενικής Αεροπορίας στη χώρα μας. Ανάμεσα σε αυτές τις προτάσεις ήταν και η δημιουργία Επιτροπής η οποία σκοπό θα έχει την ανάπτυξη του Αεροπορικού Τουρισμού, όπως αναφέρεται άλλωστε και στο Φ.Ε.Κ 208/Α/11/12/2018 περί Θεματικού τουρισμού, Κεφάλαιο Γ! άρθρο 11 σχετικά με τον Αεροπορικό Τουρισμό.

Ο κ.Υπουργός υπεδέχθη την πρόταση της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων περί δημιουργίας της εν λόγω Επιτροπής η οποία θα εξετάζει όλα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και το μέλλον του Αεροπορικού Τουρισμού στην χώρα μας και ότι θα εργασθεί προς την κατεύθυνση αυτή. Τέλος συμφωνήθηκε να γίνονται συχνότερες συναντήσεις μεταξύ του κ.Υπουργού και της Π.Ε.Π με στόχο και γνώμονα το συμφέρον της Αεροπορίας γενικότερα, αλλά της Γενικής Αεροπορίας και του Αεροπορικού Τουρισμού ειδικότερα.

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved