Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=H British Airways στέλνει μια ομάδα από παιδιά σε μία μαγική επίσκεψη στη Νέα Υόρκη
Source: British Airways
21/12/2018

H British Airways στέλνει μια ομάδα από παιδιά, που τους αξίζει πραγματικά, σε μία μαγική επίσκεψη στη Νέα Υόρκη για «να ζήσουν τα Χριστούγεννα όπως o Kevin».

Η British Airways πήρε 4 παιδιά (όλα μονογονεϊκής οικογένειας) για ένα μοναδικό εορταστικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη Στα παιδιά δόθηκε η ευκαιρία να «ζήσουν σαν τον Kevin» μέσα από μοναδικές εμπειρίες, εμπνευσμένες από τις περιπέτειες ενός από τα πιο διάσημα παιδιά star στην πολυαγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία «Home Alone 2» Το ταξίδι συμπεριελάμβανε μια VIP πτήση, διαμονή στο παγκοσμίου φήμης Plaza Hotel και εκπλήξεις που παρουσιάζονταν από celebrities όπως η Pixie Lott, ο Harry Maguire, η Maya Jama, η Jodie Whittaker, η Millie Bobby Brown και ο Jon Culshaw στο ρόλο του Προέδρου Trump Αυτό το ταξίδι σηματοδοτεί την έναρξη του project BA Magic 100, στα πλαίσια του οποίου η British Airways θα υλοποιήσει 100 πράξεις καλοσύνης κατά τη διάρκεια του 2019, έτος που γιορτάζει την 100η επέτειό της.

Η British Airways δημιούργησε μια μοναδική Christmas BA Magic εμπειρία για μια ομάδα παιδιών, που πραγματικό το άξιζαν, στέλνοντας τα σε ένα ταξίδι ζωής στη Νέα Υόρκη για να «ζήσουν όπως ο Κevin», μία εμπειρία εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του μικρού Kevin στην αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία «Home Alone 2».

Η εμπειρία 'A Very Kevin Christmas' αποτελεί την μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία BA Magic surprise που έχει οργανωθεί έως τώρα και έχει αποτυπωθεί σε 2 ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες σήμερα, απεικονίζοντας την Νέα Υόρκη σε όλη της την εορταστική λάμψη! Η πρώτη ταινία είναι ένα teaser κινηματογραφικού τύπου. Η δεύτερη ταινία ακολουθεί τα παιδιά στις περιπέτειές τους και συμπεριλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με τους γονείς τους, οι οποίες αποκαλύπτουν τις συγκινητικές και εμψυχωτικές ιστορίες καθενός από αυτά.

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved