Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Alitalia: Eπιβεβαιώνεται τον Μάρτιο ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο
Source: capital
09/04/2019

Με το 89,31% των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους, η Alitalia επιβεβαιώνεται και τον Μάρτιο του 2019 ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Μια πρωτιά που η ιταλική αεροπορική εταιρεία διατηρεί ακόμη και το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Τα αποτελέσματα της Alitalia πιστοποιεί η FlightStats, αξιόπιστη ανεξάρτητη εταιρεία των ΗΠΑ που κάθε μήνα καταρτίζει την κατάταξη όλων των μεγάλων παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών με γνώμονα την συνέπεια, συγκρίνοντας τα στοιχεία αερομεταφορέων αντίστοιχου μεγέθους και δικτύου. Η Alitalia επιβεβαιώνει εξαιρετικές επιχειρησιακές επιδόσεις και τον τρίτο μήνα του έτους, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη τον Φεβρουάριο και της δεύτερης θέσης τον Ιανουάριο. Από την έρευνα προκύπτει ότι ο δείκτης συνέπειας της Alitalia ήταν τον Μάρτιο υψηλότερος κατά σχεδόν 10 ποσοστιαίες μονάδες από τον μέσο όρο των παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών (79,5%). Η Alitalia είναι επίσης η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία στην κατάταξη των κορυφαίων 5 πιο συνεπών αερομεταφορέων στον κόσμο.

Η FlightStats είναι μία από τις λίγες εταιρείες παροχής υπηρεσιών δεδομένων που παρακολουθεί σχεδόν κάθε πτήση που πραγματοποιεί κάθε αεροπορική εταιρεία. Για τον καθορισμό της συνέπειας, η Flightstats ακολουθεί την μέθοδο "Α14", δηλαδή με μία ανοχή 14 λεπτών στην άφιξη σε σύγκριση με την προγραμματισμένη ώρα προσγείωσης. Για την κατάταξη του Μαρτίου 2019 από την FlightStats, επισκεφθείτε: https://www.flightstats.com/v2/monthly-performance-reports/airlines.

Alitalia

H Alitalia - Società Aerea Italiana (alitalia.com) είναι η κύρια αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2019 η Alitalia πετάει σε 100 προορισμούς, εκ των οποίων 27 στην Ιταλία και 73 στον υπόλοιπο κόσμο, με περισσότερες από 4.300 εβδομαδιαίες πτήσεις και 150 δρομολόγια. Η Alitalia διαθέτει έναν από τους πιο σύγχρονους και αποτελεσματικούς στόλους στον κόσμο. Η Alitalia είναι μέλος της συμμαχίας SkyTeam και αποτελεί μέρος της Joint Venture Transatlantica μαζί με τις Air France-KLM και Delta Air Lines.

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved