Αναζήτηση:
Σε συνεργασία με:


 WIDTH=Singapore Airlines: Η καλύτερη αεροπορική στον κόσμο
Source: insider.gr
10/04/2019

Τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο απο τον ταξιδιωτικό ιστότοπο TripAdvisor, κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Singapore Airlines.

Οι νικητές των Βραβείων Travellers’ Choice Awards for Airlines 2019 επελέγησαν με βάση τις αξιολογήσεις διεθνών ταξιδιωτών ως προς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ποιότητας και αξίας που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρίες.

Το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμό που λαμβάνει υπόψη την ποσότητα και ποιότητα των αξιολογήσεων και της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει οι αεροπορικές εταιρίες σε διάστημα 12 μηνών.

«Συγχαρητήρια στη Singapore Airlines που αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η νικήτρια αεροπορική εταιρία των βραβείων Travelers’ Choice Airlines» δήλωσε ο Bryan Saltzburg, πρόεδρος της Tripadvisor Flights, Cruise & Car.

«Πρόκειται για ένα βραβείο που δίνουν οι καταναλωτές και για αυτό αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, της παγκοσμίου φήμης ποιότητας και της καταπληκτικής αξίας της εταιρείας. Η ομάδα της Singapore Airlines θα πρέπει να είναι περήφανη για το βραβείο της, καθώς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο δήλωσαν ότι συγκαταλέγεται στις αεροπορικές εταιρίες με τις οποίες προτιμούν να πραγματοποιούν τα αεροπορικά τους ταξίδια.

Ακολουθήστε μας και στο twitter

twitter-

Επικοινωνία: ldemertzis@aviationnews.gr


Δωρεάν εγγραφή στο ημερήσιο email.
E-Mail
 


H Εταιρεία ~ Επικοινωνία ~ Η Ομάδα ~ Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

© aviationnews.gr - ® all rights reserved